Пређи на главни садржај

Откривање узрока малог волумена сперме, слабе ејакулације и ниске плодности код мушкараца

Вратимо се главном питању нашег блога. Шта је сперма? Одакле долазе?

Ваши тестиси (тестиси) производе милионе сперме сваког дана. Сперматозоиди се подвргавају природној деоби ћелија што неминовно доводи до њеног сазревања. Током ејакулације, сперма се упумпава у семеновод мушкарца где се луче фруктоза, семена течност и друге хемикалије. Ваша сперма и друге течности журе поред бешике кроз уретру и излазе из вашег пениса.

Ово такође доказује чињеницу да ако повећате запремину сперме, имаћете више сперме која пролази кроз ваш пенис , то значи угодније контракције и снажнији и већи оргазам.

Да би сперма ушла у грлић материце жене, потребно је да доживите ерекцију, оргазам и ејакулацију. Ерекција се дешава када је ваш пенис стимулисан или када имате еротске мисли. Постоји изненадна навала крви у коморе еректилног ткива у пенису. Ово, заузврат, пуни пенис чинећи га отврднутим, увећаним и подигнутим.

Уз континуирану стимулацију, долази до оргазма и ејакулације. Оргазам, познат као сексуални врхунац, је угодан емоционални или психолошки одговор који прати ејакулацију. Постоје две фазе оргазма: први, који се зове неизбежност ејакулације, дешава се две до четири секунде пре ејакулације.

Током ових кључних секунди, можда сте свесни да ћете „доћи“, а нисте могли ништа да урадите да то контролишете. Ваше семенске везикуле и простата почињу да пулсирају. Друга фаза оргазма се дешава када невољно ејакулишете сперму у конвулзивним налетима. У просеку се угура једна кашичица (2-15 милилитара) сперме која садржи од 40 до 150 милиона сперматозоида! "Први шприц" обично садржи највећу количину сперме.

Након тога пролазите кроз период опоравка у којем не можете доживети други оргазам. Ово може трајати неколико минута, а понекад и сатима.

Као што можете приметити из ове кратке поруке, сперма је кључни елемент секса и оргазма. Ако повећате запремину сперме, можете побољшати своју плодност, повећати снагу оргазама и чак помоћи вашем партнеру да више ужива у сексу. Још један разлог за повећање волумена сперме, зар не?

Мала запремина сперме и слаба ејакулација

Када мушкарац треба да буде забринут због свог волумена и потенције? Понекад драматично смањење запремине ејакулата може указивати на блокаду једног од ејакулационих канала. Опструкција канала се дијагностикује ултразвуком простате. Други могући узроци смањења запремине укључују ретроградну ејакулацију или дуготрајну инфекцију простате (хронични простатитис).

Смањење запремине сперме може једноставно бити нормалан део старења и не мора нужно да доведе до смањене плодности. Ако постоји забринутост због количине, изгледа и текстуре ејакулата, можда би било препоручљиво размотрити испитивање сперме од стране квалификованог лекара.

Стандардна анализа сперме мери запремину и пХ сперме, микроскопски анализира остатке и аглутинацију, процењује концентрацију и морфологију сперме, броји леукоците сперме и идентификује незреле заметне ћелије. Обично се то спроводи након два до седам дана сексуалне апстиненције, на узорку сперме прикупљеном у ординацији.

Лекар ће вероватно такође желети да спроведе тестове како би искључио уринарне инфекције, гонореју и кламидију. У многим случајевима, анализа сперме даје резултате који су технички унутар "нормалног" опсега, али мушкарци и даље могу бити незадовољни контракцијом оргазама, запремином и изгледом свог ејакулата и плодношћу. За њих, као и за мушкарце који једноставно желе да искусе додатно самопоуздање и задовољство веће запремине сперме, постоје одлични природни препарати који холистички решавају проблем и повећавају запремину сперме без нежељених ефеката.

Анализа сперме

Анализа сперме је процес којим се процењује количина сперме коју особа ствара, а њен квалитет се утврђује. Обично се анализа сперме прописује за све мушкарце који пате од неплодности. Парови који желе да имају бебу, али су се овде суочили са проблемом, јављају се код лекара. Анализа сперме је једна од првих ствари коју морају да ураде јер је тридесет посто свих парова неплодно због ниског квалитета сперме. Анализа сперме је такође метода која се широко користи за проверу ефикасности таквих операција као што су вазектомија и реверзна вазектомија.

Анализа сперме захтева неке посебне припреме ако ћете је држати. Пре свега, не би требало да имате сексуалну активност (која се завршава ејакулацијом) 2 до 5 дана пре дана анализе. На тај начин можете бити сигурни да ће запремина сперме бити у највећим могућим количинама што ће гарантовати ефикасност и кредибилитет евалуације. Такође можете покушати да повећате запремину сперме помоћу пилула за волумен ако волумен сперме није довољан за потпуну анализу сперме.

Осим тога, требало би да будете сексуално активни 1-2 недеље пре анализе сперме јер дуга апстиненција може изазвати неактивност сперме. Такође је пожељно избегавати конзумирање алкохола неколико дана пре теста и обавестити лекара ако узимате било који лек.

За анализу сперме потребан је узорак ваше сперме. Можете га ејакулирати у малој шољици за узорке било у клиници или болничком купатилу где ће се урадити тест или у приватности вашег дома. Најчешћи начин узимања узорака је мастурбација у малу шољу за узорке. Али то можете учинити и након секса тако што ћете сперму сакупити из кондома (можете је ставити у посебну посуду да бисте избегли цурење или пуцање) или ејакулацијом у шољу за узорке током секса.

Зашто је важан волумен сперме?

Мушкарци обично повећавају запремину сперме да би побољшали перформансе у кревету, постигли дужи оргазам и задовољили своје љубавнице. Али ово поставља питање: да ли жене воле велику количину сперме?

Одговор је... Да, воле. Стандарде за лепоту и сексипил није измислио ниједан стручњак за секс. Они су кодирани дубоко у нашим генима и имамо мало избора у вези са одређеним стварима, свиђају нам се или не. Већина жена воли самоуверене и страствене мушкарце. Баш као идеја о повећању пениса, длакавим грудима или дубоким гласом, жене види велику количину сперме као део врхунског мушког инвентара.

Није битно да ли жене виде веће оптерећење као неуредно или грубо на рационалном нивоу свог мозга. И даље им се свиђа дубоко у себи јер притиска дугмад у најосновнијем делу њихових умова. Баш као што мушкарци и даље падају на велике груди упркос свим модним трендовима који су захватили овај свет.

Што нас доводи до следећег логичног питања: ако имам мали терет, како да га повећам. Па, пошто је у питању срећа ваших дама, даћу вам брз одговор. Оно што треба да урадите је да се дочепате неких од тих дивних биљака, као што су Мусли и Реисхи печурке, које су помогле многим мушкарцима да повећају запремину сперме. Можете изабрати производ који садржи већину биљака за јачање ерекције које су познате човеку. Они раде на томе да вам помогну да постигнете ерекцију и повећате волумен сперме. Са до 500 процената пријављених добитака у запремини сперме, они су врхунски алат за мушкарца који жели да изађе из просечне гомиле и приближи се врху.

Обим сперме и вођење љубави

Водење љубави је најважнији аспект брака јер је то место где мушкарац и жена могу да изразе свој најинтимнији облик наклоности једно према другом. Иако су физичка привлачност и задовољство витални за секс, активност превазилази физичку заједницу потврђујући и продубљујући везу између пара. Зато је веома важно да и мушкарац и жена учине свој део како би у потпуности задовољили потребе једни других у кревету.

Нажалост, нису сви парови у могућности да уживају у добром сексу из различитих разлога, од којих су неки повезани са проблемима са мушким сексуалним здрављем. Узимајући у обзир вредност секса за мушкарце, онда није изненађујуће зашто се много penis enhancement pillsпилула за побољшање пениса продаје у тржиште данас. Ови лекови не само да подстичу репродуктивно здравље и сексуални живот мушкараца, већ такође спасавају мушкарце од фрустрације и срамоте због немогућности да испоруче добре резултате у кревету.

Иако је фокус многих произвођача лекова и дистрибутера био на лечењу еректилне дисфункције и повећања пениса, сада постоје и компаније које се баве проблемом сперме и пилула на тржишту које помажу у повећању запремине сперме.

Оргазам је витални аспект вођења љубави који често изазива бриге код мушкараца. Док су неки мушкарци фрустрирани због прераног врхунца или због тога што уопште не могу да дођу, други нису задовољни запремином сперме. Иако мушкарци могу да поправе овај недостатак мушког репродуктивног здравља користећи модерне суплементе, треба бити веома опрезан и бирати таблете које препоручује лекар без нежељених ефеката.

Узроци малог обима сперме и слабе ејакулације: пушење и пијење

- Према студији коју је спровео Одсек за ендокринологију Медицинског центра Лахеи Хитцхцоцк, Бурлингтон, Массацхусеттс, узроци пушења значајан пад броја спонтаних ерекција које се дешавају током спавања.

-Ове ерекције су један од знакова доброг крвотока и здравог сексуалног живота. Смањење њихове учесталости или интензитета је сигуран знак да је еректилна дисфункција близу. Студија је такође показала да је уздржавање од пушења само 24 сата довело до драматичног повећања квалитета спонтане ерекције. Пушење је такође корен многих других проблема, укључујући рак плућа.

- Одељење за психијатрију са Медицинског факултета Универзитета у Лубеку, Немачка, објавило је студију која доказује да људи који пију чешће пате од еректилне дисфункције него они који повремено пију.

- Алкохол има тенденцију да изазове пријатно стање опуштања и генерално се сматра да позитивно утиче на либидо. Међутим, алкохол је супресиван и има велики негативан утицај на либидо. Такође отежава мушкарцима да остваре и одрже ерекцију.

- Национална лабораторија Лавренце Ливерморе, којом управља и којом управља Универзитет Калифорније, спровела је сопствену студију о ефектима пушења међу тинејџерима. Студија је открила да пушење има катастрофалан утицај на волумен сперме.

- То значи да тинејџери који су велики пушачи угрожавају своје шансе да имају децу, али и повећавају ризик да имају децу која пате од различитих генетских проблема због оштећеног ДНК добијеног од оца или мајке.

- Универзитет у Берну, Швајцарска, подржао је ово откриће објављујући резултате сопственог истраживања. Статистичка анализа спроведена у Швајцарској показала је значајно нижи квалитет сперме код пушача у поређењу са непушачима. Концентрација сперме је такође била снажно погођена.

Узроци малог волумена сперматозоида и слабе ејакулације: исхрана и исхрана

Једна од ствари које већина људи занемарује у свакодневној рутини је да је храна више од само нечега што ће вам заголицати пупољке укуса и напунити стомак. Храна је такође ваш дневни извор читавог низа супстанци које су неопходне за правилно функционисање вашег тела.

Најважнији додатак вашој исхрани је цинк. Овај метал игра пресудну улогу у људском телу тако што помаже деловању антиоксиданата и на тај начин успорава процес старења. Такође служи за стабилизацију ДНК у ћелијама сперме, чиме се обезбеђује снажна и здрава испорука генетског материјала. Мало људи зна да недостатак цинка у свакодневној исхрани може смањити плодност код мушкараца, јер тело има тенденцију да генерише мање сперме, а сперматозоиди више нису довољно јаке да у потпуности путују.

Најбољи извор цинка у вашој исхрани су остриге. Међутим, остриге се хране на дну мора, које су све загађеније тешким металима и хемикалијама. Други добри извори цинка су животињски протеини, као што су свињетина, говедина и живина. Месо је заправо најбољи начин да добијете дневну дозу цинка, јер га тело много лакше апсорбује из овог извора. Штавише, познато је да друге супстанце које се налазе у житарицама и хлебу од целог зрна смањују апсорпцију цинка.

Други добри извори цинка су пасуљ, ораси, семенке бундеве и сунцокретове семе. Требало би да покушате да укључите ове намирнице у своју исхрану што је чешће могуће. Међутим, треба да будете свесни да превише цинка није добро за ваше тело, јер има тенденцију да смањи апсорпцију других кључних метала, као што су гвожђе и бакар.

Узроци малог обима сперме и слабе ејакулације: Хормони

Један од најзабрињавајућих трендова савремених људи је смањење старосне границе за андропауза. Андропауза је мушки пандан женске менопаузе која обично погађа мушкарце између 40 и 55 година. Пре само 100 година андропауза није почела све до 50-их, али индустријализовано друштво у којем сви живимо претворило је андропаузу у стање изазвано човеком. Нагли пад количине тестостерона који производи тело, што је обележје андропаузе, више није природни процес, већ може да почне у раним 40-им сталним присуством широког спектра хемикалија. Ове хемикалије делују као синтетички естроген у мушком телу и изазивају одређене промене на физичком и психичком нивоу.

Симптоми који долазе са андропаузом су: проблеми са простатом, промене расположења и депресија, импотенција, слаб сексуални нагон и низак број сперматозоида, повећање телесне тежине, низак ниво шећера у крви или дијабетес, сува кожа, губитак костију, умор, анксиозност, ниска апсорпција цинка , повећана шанса за срчани удар и задржавање воде. Присуство ксеноестрогена (слично естрогену, али се не производе у телу) нарушава природну хормонску равнотежу и доводи до раног почетка андропаузе. Ови ксеноестрогени су резултат нашег сталног излагања различитим производима савременог живота. Кратка листа извора ксеноестрогена укључује:
  • Пестициде
  • Хербициде
  • Пластичне омоте
  • Пластичне флаше за пиће
  • Месо од животиња узгајаних на храни богатој хормонима
  • Детерџентима
  • Загађење
Доктор Аллан Лиеберман, из Центра за професионалне

Један могући одговор на опадајући сексуални нагон је цинк. Цинк је од виталног значаја за здраво функционисање простате, тестиса, имуног система, зарастања рана и део је око 300 ензима. Постоји велики број потпуно природних биљних таблета које могу повећати волумен сперме и укупни либидо само зато што су одличан извор цинка. Ако осећате да више нисте жељни секса као некада, или ако вам је лекар рекао да вам је број сперматозоида мањи од нормалног, требало би да им покушате. Комбинација ослобађања од нездравог начина живота, вежбања и ових пилула за побољшање сперме требало би да буде довољна да врати потребу за сексом и сав ужитак који долази са сексуалним задовољством.

Узроци малог волумена сперме и слабе ејакулације: Гојазност

Са ширењем гојазности широм индустријализованог света и низом упозорења о овом растућем проблему из остатка света, постављена су многа питања о томе како би гојазност утицала на милионе живота. Једно такво питање је наслов овог чланка. Још нису спроведене студије које би утврдиле да ли гојазност има директан утицај на квалитет сперме, али наука је већ идентификовала неколико индиректних веза између гојазности и смањења квалитета пола и сперме.

Оно што знамо засигурно је да људи са вишком килограма и гојазни имају тенденцију да смање напор кад год могу. Ово има велики утицај на секс јер је редован напор кључан за лучење тестостерона у телу. Тестостерон не регулише квалитет сперме, али утиче на сексуални нагон и мушки либидо и на раст сперматогеног ткива у тестиси. То је ткиво које врши саму производњу сперме. Смањење нормалног нивоа тестостерона, што ће се сигурно десити свакој особи која има тенденцију да избегава напор, доводи до пада либида. Појединац више није заинтересован за секс као раније, нити добија онолико задовољства од њега као некада. У комбинацији са честим излагањем супстанцама које опонашају ефекте хормона естрогена, низак ниво тестостерона може довести до смањења пениса и тестиса.

Штавише, људи који имају вишак килограма или гојазни могу имати неуравнотежену исхрану која има тенденцију да изостави храну богату цинком. Цинк је један од најважнијих минерала који улази у људско тело храном. Налази се у остригама, пасуљу, орасима и семенкама. Недостатак цинка, који настаје услед неадекватног уноса или апсорпције цинка, обележен је опадањем косе, лезије коже и трошење телесних ткива. Цинк је веома важан за производњу сперме и за одржавање квалитета и покретљивости сперме, доказано помаже у повећању запремине сперме. Без довољно цинка, квалитет сперме ће патити.

Узроци малог волумена сперме и слабе ејакулације: анксиозност због сексуалних перформанси

Добар секс је добар за тело, а по здравље, превише га може изазвати болести повезане са сексом, па чак и зависност од секса. Понекад ова зависност настаје због добрих сексуалних перформанси што доводи до честих секса са својим партнерима или са другим људима. Као резултат тога, та особа не може издржати ни дан без секса са неким, чак ни да плати проституткама само да то ураде. Секс са странцима може изазвати развој ХИВ-а или сполно преносивих болести у нечијем телу.

Овисност о сексу је резултат људи који користе секс као излаз за своје проблеме и стрес у животу. Пошто су емоционално и ментално исцрпљени, користе секс да би стекли задовољство и добар осећај путем сексуалних перформанси. Сваки дан то раде само да би преживели дан. Пошто постају зависни од секса, тешко им је да контролишу своје сексуалне нагоне. Сходно томе, мастурбација је један од облика зависности од секса где мушкарац постаје зависан од објеката да би добио задовољство и удобност. Понекад људи који мастурбирају не желе да имају секс са стварним људима. Радије би остали у свом свету пожуде и маште, јер се претварају да је предмет њихових фантазија сексуално задовољавајући. Иако зависност од секса може бити тешка врста зависности, она је излечива и може се лечити одласком у центре за лечење где се може отворено причати о сексуалним питањима особе. На тај начин ће особа оздравити и почети да живи живот без потребе за сексом.

Једна од најтужнијих ствари која би се некоме могла десити била би сазнање да секс није тако добар као што је био. Могу постојати различити проблеми као што је, на пример, не можете постићи ерекцију или постоје проблеми са величином пениса или оргазам није баш снажан. На срећу, савремена медицина може помоћи мушкарцима у свим овим невољама, можете повећати волумен сперме, повећати сексуални нагон и укупне перформансе.

Повећајте производњу сперме 

Зашто неки мушкарци морају да повећају производњу сперме? Постоји много фактора који их терају да то ураде. Пре свега, мушкарци желе да побољшају своју плодност и интензитет оргазма.

Треба предузети одређене кораке ако жели да повећа производњу сперме. Данас мушкарци могу да искористе невероватна достигнућа у науци о мушком сексуалном здрављу, која ће побољшати њихову потенцију, количину сперматозоида и учинити оргазам јачим. Званична медицинска наука такође подржава ове производе.

Током протекле деценије спроведена су многа истраживања о сексуалном здрављу мушкараца. Лекари препоручују коришћење дијететских суплемената за решавање мушких сексуалних проблема. Ако је ваш циљ да повећате производњу сперме, нема бољег начина да то урадите од узимања суплемената, који су направљени у ту сврху. Употреба дијететских суплемената није једина доступна техника, али је веома повољна. Здравствени радници наводе да је безбедно и ефикасно, и обично чак и ефикасније од вежби за пенис.

Број производа је данас велики у овој сфери. За постизање наведеног резултата и повећање производње сперме развијена је посебна метода. Међу различитим пријатним резултатима ови производи дају су општи бољи сексуални одговор и перформансе, екстра интензивни и дужи оргазами, већа количина сперме, бељег, екстра јаког изгледа и текстуре, боља ејакулација и повећана снага контракције.

Опште је позната чињеница да многе жене раскину са партнерима ако им не пружају задовољство у сексу. Задовољство је једнако важно као и сигурност. Жене воле мушкарце који побуђују њихово сексуално узбуђење и привлаче их. Воле мушкарце који им подмећу крв. Мушка потенција је веома карактеристичан аспект који свака жена жели да поседује њен партнер.

То је велики разлог за мушке суплементе. Постоји низ средстава и природних додатака, који мушкарцима омогућавају да повећају производњу сперме. Једна од широко коришћених метода укључује унос мултивитаминског комплекса. Помаже у превазилажењу неких последица стреса и лоших навика.

Други излаз је да пијете много воде током дана. Штавише, запамтите да ће редовна физичка вежба одржати ваше тело у форми и ваше мушке функције на пристојном нивоу. Размотрите своју исхрану веома пажљиво. Покушајте да смањите количину хамбургера и других брзих намирница, али повећајте количину свежих и природних производа. Ако не престанете, онда барем контролишите своје навике пушења. Штета коју пушење наноси броју и запремини сперме, као и либиду уопште, научно је доказана. Пијење такође треба да буде одговорно. Немојте мислити да морате заборавити на алкохол, али га треба ограничити. Не заборавите на добар одмор. Ако спавате довољно сваке ноћи, бићете пуни енергије и сексуалног нагона. И на крају морамо да кажемо, имајте активно пријатно сексуално искуство све време - то ће вас одржати у форми и енергичности.

Међу мноштвом доступних средстава за повећање производње сперме, природне пилуле за волумен су се показале као најбоље делотворан. Ви морате да изаберете најбољу опцију за вас. Консултација са својим лекаром би била одлична идеја пре коначног избора. Само Ваш лекар, који зна скоро све о Вашем здрављу, може Вам дати корисне и практичне савете. Тада ћете бити сигурни да ће метод који сте одабрали имати најбољи могући ефекат и да ћете постићи свој циљ, повећати производњу сперме. Оставите своје бриге по страни. Изаберите алтернативу која вам одговара.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Комплетан водич за лекове и третмане за акне

Шта су акне? О акнама причају сви, па је потребна дефиниција овог појма. Акне су термин који се обично примењује на поре затворене лојном материјом (другим речима, беле тачке и митисери), пустуле, чворови или бешике, које погађају лице, врат, рамена, груди, леђа, горње делове ногу и руку. Акне су велики проблем за скоро све адолесценте и доста одраслих и трају неко време. Овај проблем је типичан за људе различитих узраста, раса и пола. Огроман број људи у свим земљама света пати од тога. Најгора ствар код акни је ружан изглед пустула и ожиљака, који су често последица акни. Акне имају значајан друштвени ефекат. Ружне пустуле терају многе људе да пожуре у апотеку или апотеку, јер људи мисле да акне негативно утичу на међусобне односе. Годишње људи потроше хиљаде милиона УСД широм света на куповину производа против акни. Врсте акни Бубуљице су најраспрострањенији тип акни, и то је тип који има преовлађујући број људи, али би можда било добро сазнати и о другим облицима акни. А

Откључавање тајни женског либида: Свеобухватни водич за женско сексуално здравље

Многе жене имају проблеме у сексуалном животу и траже решења. Проблем је у томе што лако можете пронаћи производ за побољшање мушког здравља: ​​од добро познате Виагре до свих оних биљних пилула и крема. Иако ове опције повећавају женски сексуални нагон, оне су дизајниране и формулисане за мушкарце и могу изазвати нежељене ефекте. Прича иза женског либида Чести проблеми , који имају везе са сексуалним односом, застрашују мушкарце јер не препознају како да се носе са њима и како да реше ситуацију. Различите фармацеутске компаније имају очигледну корист од ове идеје нудећи мушке пилуле за побољшање мушкарцима преокупираним њиховим сексуалним односима. Међутим , притужбе на низак либидо могу се видети и код жена, нарочито у четрдесетим. Ова ситуација је изражена у већини случајева брзим губитком интересовања и/или енергије пре него што женке икада доживе оргазам. Овај проблем смета дамама и прераста у фактор који угрожава хармонију односа. Врло често је постојање стандардне жене