Пређи на главни садржај

Разумевање мушке неплодности: Како промовисати мушко репродуктивно здравље?

Постоје парови који једноставно не могу да затрудне након много покушаја у периоду од годину дана. Када се идентификује да је проблем код мушкарца, то се назива мушка неплодност. Према статистичким подацима, мушка неплодност чини трећину пријављених случајева неплодности.


Мушкарцу се дијагностикује мушка неплодност када постоји проблем са ејакулацијом или бројем сперматозоида. Ејакулација је када се сперма ослобађа кроз пенис током оргазма. Када мушкарац не може правилно да ослободи сперму да би жена затруднела, може да пати од: еректилне дисфункције, превремене ејакулације, ретроградне ејакулације (при чему се сперма враћа назад у бешику) или компликација услед операције или терапије зрачењем.

Мушка сперма такође може бити „ненормална“, за коју се каже да је деформисана и да има кратак животни век. Дакле, сперма није могла да "плива" исправно. Ово је узроковано абнормалним развојем или упалом тестиса и отеченим венама у скротуму. Ово стање загрева унутрашњост скротума и може критично утицати на производњу сперме.

Низак број сперматозоида (или никакав сперматозоид) може бити узрокован тешком инфекцијом заушки, хормонским поремећајем, наследним факторима или инфекцијама. Такође се може изазвати ношењем уског или рестриктивног доњег веша, прекомерном употребом дувана, алкохола или илегалних дрога и излагањем радијацији или отровним хемикалијама.

Можда се питате да ли се мушка неплодност може лечити. Наравно, може бити. У ствари, више од 50 процената случајева мушке неплодности може се излечити. Третман конвенционалним методама може помоћи пару да затрудни кроз нормалан сексуални однос. Постоје лекови, антибиотици и хормони које мушкарац може да узме да би помогао у производњи сперме, ослободио се инфекције или помогао у хормонској неравнотежи. Такође, можете покушати да носите широку одећу као што су боксерице или избегавајте хидромасажне каде, сауне и дуге вруће тушеве.

Доступни су и други третмани, иако они могу бити инвазивни или прескупи. Ово укључује вантелесну оплодњу, вештачку оплодњу и коришћење донатора сперме. Ин витро оплодња укључује оплодњу сперме и јајне ћелије пара у лабораторији и стављање оплођеног јајета у материцу жене. Вештачка оплодња, с друге стране, подразумева сакупљање сперме и њено ручно стављање у јајоводе или женску материцу како би се олакшало зачеће. Уместо тога, сперма донора се може добити ако уопште нема производње сперме или постоје други функционални проблеми са спермом мушкарца.

Поред наведеног, постоји велики број биљних пилула за које је доказано да повећавају волумен сперме и мушку плодност.

Значај мушке плодности

Мушка плодност је веома важна за мушку популацију. Чак и годинама раније, мушкарци су пронашли сопствене начине за лечење неплодности и повећање плодности. Неки користе биљке као што су палмета, дивља шаргарепа, дивљи јам, корен живота и црвена детелина за повећање плодности. Други се придружују старим традиционалним плесовима који се обично нуде идолима плодности. Неки чак приносе живе кокошке или друге жртве горе поменутим боговима. Истина је да неки савремени људи раде један или два од наведених ритуала како би остварили своју одговорност као рађивачи. Сваки човек се такође нада да ће постати отац, па мора дати све своје снаге да то буде.

Наука је доказано највеће достигнуће човечанства данашњице. Створио је начине за борбу против проблема плодности мушкараца. Људи који стоје иза ове креације су заиста забринути због све већег броја неплодних мушкараца. Тако откривају један једноставан, али најбољи начин да се изборе са таквим проблемом. Стручњаци се подстичу да буду активни чланови про-лифе покрета. Они промовишу парове да уживају у друштву једни других кроз задовољавајући сексуални живот. Увек су спремни да удовоље потребама сваког човека. Као део својих посвета, креирали су природни додатак који задовољава потребе мушке популације.

Мушкарац производи нормалну запремину сперме од 2 до 5 милиграма. Требало би да има најмање 40 милиона сперматозоида, при чему је 75% од укупног броја живо. Преосталих 25%, који су мртви, сматра се нормалним. Дакле, човек треба да произведе укупно 40 милиона сперматозоида да би добио бебу. Сходно томе, низак број сперматозоида доводи до проблема са мушком плодношћу. Постоје додаци који могу помоћи човеку да повећа запремину сперме. Ови суплементи такође повећавају сексуални нагон и побољшавају издржљивост. Непотребно је спомињати да овај додатак побољшава радост коју пар воли. То је корисно за оба члана како би имали задовољавајући сексуални однос. Стога, добар секс значи добар заједнички живот.

Сперма и неплодност: постоји ли веза?

Сперма и неплодност: постоји ли икаква веза? Можете ли спречити неплодност повећањем запремине сперме и побољшањем ерекције? Ако да, како?

Око 15% парова који покушавају своју прву трудноћу доживе неуспех. Већина власти ове пацијенткиње дефинише као примарно неплодне ако нису успеле да затрудне након годину дана незаштићеног односа. Зачеће се обично постиже у року од дванаест месеци код 80-85% парова који не користе контрацепцијске мере, а особе које се јављају после овог рока треба стога сматрати могуће неплодним и треба их проценити. Када се идентификује да је проблем код мушкарца, то се назива мушка неплодност. Према статистикама, мушка неплодност чини трећину пријављених случајева неплодности.

Мушкарцу се дијагностикује мушка неплодност када постоји проблем са ејакулацијом или запремином сперме. Ејакулација је када се сперма ослобађа кроз пенис током оргазма. Када мушкарац не може правилно да ослободи сперму да би жена затруднела, он може да пати од: еректилне дисфункције, преурањеног ејакулација, ретроградна ејакулација (при чему се сперма враћа назад у бешику) или компликације услед операције или терапије зрачењем.

Разлози малог броја сперматозоида

Мушка сперма такође може бити „ненормална“, за коју се каже да је деформисана и да има кратак животни век. Дакле, сперма није могла да "плива" исправно. Ово је узроковано абнормалним развојем или упалом тестиса и отеченим венама у скротуму. Ово стање загрева унутрашњост скротума и може критично утицати на производњу сперме.

Низак број сперматозоида (или никакав сперматозоид) може бити узрокован тешком инфекцијом заушки, хормонским поремећајем, наследним факторима или инфекцијама. Такође се може изазвати ношењем уског или рестриктивног доњег веша, прекомерном употребом дувана, алкохола или илегалних дрога и излагањем радијацији или отровним хемикалијама.

Мушка неплодност: фактори ризика

Мешавина мушке сперме и његове сперме наставља се у мушкој простати. Дакле, ако је мушка простата дефектна онда не би добро функционисала. То би изазвало погрешан проток сперме у генитални систем жене. Овај проблем је добро познат узрок неплодности.

Генетски проблеми који се јављају код већине мушкараца такође узрокују неплодност. Карактерише га проблеми са хромозомима. Ако мушкарац има проблема са хромозомима, то може утицати на производњу сперме, као и на ћелијску поделу његовог тела. Еректилна дисфункција и проблеми са ејакулацијом су такође фактори који доводе до неплодности.

Еректилна дисфункција значи да мушки пенис није у стању да одржи своју ерекцију која је неопходна за продирање у вагину. С друге стране, проблем ејакулације је немогућност производње телесних течности, а то је семе које садржи сперматозоиде, што је неопходно у трудноћи. Недостатак тестостерона, који је хормонски поремећај, такође може довести до неплодности.

Медицинске болести које доводе до неплодности

Постоје неке медицинске болести које доводе до неплодности. Грозница може утицати на производњу сперме. Дијабетес утиче на ерекцију и ејакулацију код мушкараца. Хипертензија такође утиче на ерекцију мушкарца. Мушкарци који имају срчана обољења такође су највероватније неплодни због проблема са ерекцијом. Поремећаји бубрега у великој мери утичу на репродуктивну способност мушкарца. Утиче на квалитет мушке сперме. Рак гениталија у великој мери смањује плодност. Коначно, алкохол, прекомерно конзумирање кофеина и пушење, као и стрес су одлични редуктори мушке плодности.

Ови узроци неплодности могу се видети било где. Кључно је узети у обзир ове факторе који мењају мушку плодност како би се спречили такви проблеми. Већина парова се растаје због овог проблема. Живот жене није пун без сопствене деце. Неки парови покушавају полако да се изборе са невољом. Они држе последњи конопац свог стрпљења зарад везе и љубави. Ипак, понекад жене сматрају да је испуњеније ако имају своју врсту живота. Стога остављају човека иза себе и проналазе другог човека који је у стању да испуни њихове снове. Ово је најгора ствар која би се икада могла догодити мушкарцу.

Одржавање доброг репродуктивног здравља

Хајде да причамо о репродуктивном здрављу. У ствари, све је о репродуктивном здрављу. Без обзира да ли желите да повећате запремину сперме или не можете да постигнете ерекцију када вам је потребна - све је о репродуктивном здрављу. Одржавање вашег репродуктивног здравља у савршеном стању даје вам далеко већу снагу и издржљивост ерекције, као и опште сексуално задовољство. Једноставно речено, добро репродуктивно здравље вам омогућава здрав сексуални живот!

Одржавање здравог и снажног репродуктивног система је можда једна од важнијих ствари на које сви момци треба да воде рачуна. Учините услугу свом репродуктивном систему тако што ћете размотрити следеће предлоге:

  • Једите здраву, добро избалансирану исхрану. Да бисте обезбедили нормалну еректилну функцију, потребно је да одржите континуирани доток крви до пениса тако што ћете водити рачуна о артеријама које га снабдевају. Конзумирајте дијету богату влакнима, мало засићених масти и можете бити сигурни да ћете спречити или смањити накупљање масних наслага које сужавају и зачепљују артерије. Држите се даље од животињских масти, шећера, пржене или нездраве хране.
  • Престаните пушити. Пушење сужава крвне судове и доводи до стварања плака у артеријама које снабдевају крв пенисом. То доводи до смањене еректилне функције, смањења пениса и импотенције касније у животу.
  • Избегавајте алкохолна пића и опасне дроге. Алкохол и наркотици вас излажу великом ризику од импотенције или еректилне дисфункције.
  • Вежба. Вежбање је добро за ваше опште здравље. Пробајте брзо ходање, трчање, вожњу бицикла или пливање најмање 30 минута дневно, три пута недељно.
  • Узимајте додатке исхрани. Одређени витамини и минерали су добри за одржавање општег здравља пениса, као што су витамин А, комплекс витамина Б, витамин Ц, витамин Е, хром, цинк и Л-аргинин. Иако је познато да су одређене биљке као што су Гинкго билоба, Гинсенг, Дамиана, Сарсапарилла, Вилд иам, Сав палметто, Донг куаи, Готу кола, корен хортензије и Пигеум посебно корисне за слабу ерекцију или импотенцију. Обавезно се прво консултујте са својим лекаром.
  • Подстакните своје здравље. Одржавајте здрав репродуктивни систем и циркулацију простате тако што ћете имати редовне ерекције и ејакулације.
  • Помозите свом репродуктивном систему. Постоји много разлога за повећање волумена сперме. О овим разлозима смо већ говорили раније. Сада помозите свом пенису! Постоје одређени производи који ће вам помоћи да повећате запремину сперме без нежељених ефеката.

Шта је анализа плодности?

Анализа сперме и плодности је процес мерења и процене количине и квалитета сперме у узорку сперме који је направио мушкарац у циљу процене мушке плодности.

Ова анализа се обично ради како би се видело да ли је мушкарац плодан и да ли може да постане отац. Према статистичким подацима, више од 30% проблема репродуктивних парова повезано је са квалитетом мушке сперме или рачуна сперме. Анализа сперме је такође метода која се широко користи за проверу ефикасности таквих операција као што су вазектомија и реверзна вазектомија.

Ово су тестови који се уобичајено спроводе током анализе сперме:

  1. Обим сперме
  2. Време течења (Овај тест је посвећен истраживању колико је времена потребно да се сперма течност. После ејакулације, она је као густи гел, а када прође око 20 минута поново постаје течна.)
  3. Покретљивост сперматозоида (Ово је процес мерења количине сперме која се креће напред на уобичајен начин. Током овог процеса може се израчунати и број сперматозоида и назива се густина покретљивости.)
  4. Морфологија сперме (Ова врста теста се врши да би се утврдила количина сперме одговарајућег облика.)
  5. Нивои пХ (ови помажу да се идентификује колико је сперма кисела или алкална.)
  6. Број белих крвних зрнаца
  7. Ниво фруктозе

Постоје 2 лаке и потпуно нормалне технике које можете применити у свом свакодневном животу како бисте повећали волумен сперме, побољшали број семенских ћелија и побољшали потенцију. Пре свега, требало би да будете сигурни да је ваше тело адекватно хидрирано.

Тело које не прима довољно течности не може правилно да функционише и то доводи до смањења количине сперме. Што сте више хидрирани, производићете мање сперме. Дехидрација вероватно може бити разлог за смањење количине мушке сперме. Запамтите да ће вам помоћи 8 чаша воде. Ово је норма која ће бити довољна да ваше тело производи нормалну количину сперме.

Постоје природне таблете које могу бити од велике помоћи и додатка за побољшање квалитета и повећање обима сперме. Разлог томе је чињеница да садрже не само минерале и биљке већ и аминокиселине као што су Л-карнитин, Л-аргинин и Л-глизин које су веома важне за ваше здравље, а посебно за сперму.

Али њихов ефекат није ограничен само на побољшање броја сперматозоида. Они такође помажу да се одржи јаче и дуготрајније ерекције кроз повећање циркулације крви у ткивима пениса.

 

Средњи део -животна криза и плодност

Мушкарци примећују да њихова некадашња младалачка бујност и халапљива мушкост полако нестају када наврше 40 година и даље. То је када мушкарци доживљавају губитак косе, губитак костију, несаницу или друге проблеме са спавањем, као и проблеме са памћењем и прорачуном.

Често се осећају нервозно, уморно и мање мотивисано. Или су понекад праћени знојењем и црвенилом, губитком мишићне масе и снаге, боловима, повећаном масноћом, смањеним сексуалним учинком или еректилном дисфункцијом и депресијом.

Већина мушкараца који досегну средњу животну доб ће у основи доживети једно или све ово у различитом степену.

Пошто је тестостерон хормон који помаже у одржавању сексуалне жеље, повећању волумена сперме, стидних и телесних длачица, мишића и костију, последице андропауза полако се појављује како човек стари.

Али можете одлучити да се борите против тога и ублажите или чак избегнете симптоме које изазива андропауза. Требало би да имате стратегију која укључује приступе животном стилу као што су оптимална исхрана, редовна вежба, управљање стресом, а такође можете покушати да престанете да пушите.

Невероватне таблете за волумен сперме су појачивач сексуалних перформанси као ниједан други. Не само да пилуле гарантују да ћете постићи ерекцију када вам је потребна, већ такође помажу у повећању запремине сперме. А бољи учинак у кревету је претеча много добрих ствари у вези, попут љубавног партнера и тог лепог осећаја задовољства у кући. Прочитајте више о овим пилулама у нашем чланку за повећање запремине сперме.

Повећан волумен сперме за бољу плодност код мушкараца

Један највећи дар људског постојања је живот. Ове речи су већ излизане, али и даље остају истините. Замислите како један мали предмет који је скоро невидљив може створити живот. То је као чудесна моћ која је дата сваком човеку. То је моћ повезана са одговорношћу. Сваког дана широм света умиру људи и рађају се. Повећава се број умрлих, па тако и број становника.

За људска бића се каже да су створени као заштитници Земље. Међутим, поставља се питање ко ће бити заштитници људских бића? Одговор је јасан и једноставан, сами. Људи су највиши међу креацијама. Дакле, не постоји други начин да се уништи људска генерација, осим за њих саме. Неопходно је знати како се заштитити.

Мушкарци не би требало да брину ако имају проблема са мушком плодношћу. Не смеју да развију идеју да су бескорисни и млохави када знају да су неплодни. Неплодност не значи нижу мушкост. То је здравствени проблем са којим сваки човек треба да се суочи свом снагом. Да би упознао природу ове невоље, мушкарац мора у потпуности разумети факторе који доводе до наведеног мушког здравственог стања.

Ејакулација производи нормалну запремину сперме од 2 до 5 милиграма. Ејакулација мора да произведе најмање 40 милиона сперматозоида, при чему је 75% од укупног броја живо. Што значи, преосталих 25%, који су мртви, сматра се нормалним. Дакле, човек треба да произведе укупно 40 милиона сперматозоида да би могао да створи бебу. Сходно томе, низак број сперматозоида доводи до проблема са мушком плодношћу. Дакле, ако треба да повећате мушку плодност, прва ствар на коју бисте требали да помислите је да повећате запремину сперме .

2 опције за побољшање квалитета сперме

Ако желите да побољшате квалитет сперме, снагу ејакулације и повећате производњу сперме, можете испробати 2 једноставне и природне методе. Колико год звучало банално, али прва ствар коју никада не треба заборавити је да пијете довољно свеже воде, јер је она неопходна за правилно функционисање целог тела. Ако доживите дехидрацију, ваше телесне функције нису исправне, а негативно ће утицати и на број сперматозоида. Већи ниво хидратације значи више сперме, а исто тако ниска хидратација вам неће дозволити да имате већу количину сперме. Ако не желите да патите од тога, пијте око осам чаша течности дневно. Захваљујући њему, моћи ћете да произведете одговарајућу количину сперме.

Ако узимате природне таблете за волумен сперме, моћи ћете да допринесете побољшању квалитета ваше сперме. Много корисних биљака и минерала садржано је у таблетама уз комбинацију аминокиселина (Л-аргинин, Л-карнитин, Л-глизин), важних за одличан резултат и добар број сперматозоида. Осим тога, побољшавају циркулацију крви и тако побољшавају ерекцију, па вам је двострука корист загарантована.

Мушка неплодност: опције лечења

Можда се питате да ли се мушка неплодност може лечити. Наравно, може бити. У ствари, више од 50 процената случајева мушке неплодности може се излечити. Изузетно је важно у процени неплодности да се пар посматра као јединица у процени и лечењу и да се настави на паралелан истражни начин док се проблем не открије. Показало се да што дуже пар остаје неплодан, то су им мање шансе за ефикасан лек. Многи парови доживљавају значајну стрепњу и анксиозност након само неколико месеци неуспеха да затрудне.

Третман конвенционалним методама може помоћи пару да затрудни кроз нормалан сексуални однос. Постоје лекови, антибиотици и хормони које мушкарац може да узме да би помогао у производњи сперме, ослободио се инфекције или помогао у хормонској неравнотежи. Такође, можете покушати да носите широку одећу као што су боксерице или избегавајте хидромасажне каде, сауне и дуге вруће тушеве.

Доступни су и други третмани, иако они могу бити инвазивни или прескупи. Ово укључује вантелесну оплодњу, вештачку оплодњу и коришћење донатора сперме. Ин витро оплодња укључује оплодњу сперме и јајне ћелије пара у лабораторији и стављање оплођеног јајета у материцу жене. Вештачка оплодња, с друге стране, подразумева сакупљање сперме и њено ручно стављање у јајоводе или женску материцу како би се олакшало зачеће. Уместо тога, сперма донора се може добити ако уопште нема производње сперме или постоје други функционални проблеми са спермом мушкарца.

Ако не желите да прибегнете донаторима сперме треће стране, погледајте суплементе који раде на повећању запремине сперме. Оне значајно повећавају шансе за зачеће повећањем запремине сперме, побољшањем ерекције и перформанси.

Пилуле за плодност

Плодност мушкараца може се обезбедити на много различитих начина. У зависности од сваког случаја, обично су доступни третмани и превентивне мере. Комбинација проактивног начина живота и пилула за плодност (пилуле које повећавају плодност мушкараца) или само пилула за побољшање пениса зависи од сваки појединачни случај. И психолошким и физиолошким је потребно довољно пажње да би се смањиле шансе за еректилну дисфункцију, а кључ је да увек останете у одличној форми и форми.

Добро здравствено стање је све већа брига одраслих мушкараца ових дана. Комерцијално доступни производи као што су таблете за плодност, услуге као што су тренинг са теговима, активности које се крећу од спорта до рекреације и управљање животним стилом постају све популарнији. Остати у форми и одржати своју сексуалну надмоћ није само хир, већ култура која непрестано напредује. Шампони против ћелавости, производи за тело против старења и пилуле за плодност сада су уобичајени као креме за бријање за све мушкарце.

За мушкарце, здраво стање њиховог сексуалног здравља је једнако, или чак више, важно као и њихове каријере и професије. Здрав сексуални живот даје мушкарцима огромну количину поноса и самопоуздања који потврђује њихово вредно постојање у друштву. Недостатак добре ерекције је велика ноћна мора коју ће мушкарци учинити све да избегну. Немогућност да задовоље своје и партнерове сексуалне потребе представља велику претњу и увреду. Улажу се велики напори да се то избегне, а сада постоје разне мере за борбу против њега; од лечења под медицинским надзором до пилула за плодност.

Пилуле за плодност – посебно оне које повећавају волумен сперме – подстичу већу сексуалну снагу и теже ерекције. Направљене су од органских материјала, углавном биљних компоненти, које помажу телу, посебно његовим репродуктивним функцијама, да буде добро и активно. Ове пилуле побољшавају свеукупно функционисање репродуктивног система који је основа за самопоуздање и робусне сексуалне перформансе мушкарца. Ово је одличан начин за постизање дужих и интензивнијих оргазама и повећање запремине сперме!!

Састојци за повећање плодности

Сада је време да се вратите састојцима које треба да тражите када желите да повећате плодност. Веровали или не, многи људи немају појма да могу побољшати свој оргазам. Своје оргазме третирају као нешто што им је природа дала. Ово није истина. Постоје производи чија је примарна сврха да нам помогну да постигнемо тренутну ерекцију и дужи оргазам повећањем запремине сперме и повећањем плодности. И све ово се може направити уз помоћ природних састојака.

Купци су увек заинтересовани да добију најбољу вредност за свој новац. Они не желе да купују производе који не раде или који могу бити опасни по њихово здравље. Препознајемо ову потребу и настојимо да понудимо најбољу могућу мешавину састојака и да наставимо да истражујемо нова природна решења за ваше проблеме.

Састојци за производњу сперме

Прву групу препоручених састојака чине они који делују на систем као целину. Ево неколико могућих састојака на овој листи:

  1. Маца Легендарна јужноамеричка ботаничка биљка доказано промовише либидо, потенцију и енергију.
  2. Цинк – Цинк је минерал одговоран за развој и правилно функционисање репродуктивних органа и нормално функционисање простате.
  3. Глог - садрже моћне антиоксиданте и природне биофлавоноиде који подржавају здравље целог кардиоваскуларног система. Ова биљка заправо може помоћи у регулисању и високог и ниског крвног притиска, поред тога што полако разбија холестерол и масне наслаге у телу.
  4. Авена сатива екстракт - Авена сатива је биљни екстракт који се традиционално користи за повећање снаге, ума, духа и тела. Референце о стимулативним ефектима авене сативе - уобичајени назив дивље зобене сламе - пронађене су пре до 200 година у Немачкој фармакопеји. Савремене студије Института за напредне студије људске сексуалности показале су да авена сатива помаже сексуалном узбуђењу.
  5. Линг Зхи је азијска биљка позната по својим антиалергијским, антиинфламаторним, антибактеријским и антиоксидативним ефектима. Такође повећава осећај виталности и енергије. Исто се може рећи и за Тиан Мен Донг, који помаже у стабилизацији телесне тежине и промовише здрав сан.
  6. Фуцус Весицулосус балансира функције штитне жлезде и повећава ниво енергије.

Затим, ту су састојци који повећавају ниво тестостерона.

Састојци за производњу тестостерона

Друга група састојака је направљена од природних супстанци које стимулишу производњу тестостерона у телу како би да повећате количину сперме која је доступна током сваког секса.

  1. Главни међу овим састојцима је цинков оксид. Цинк је познат по томе што игра кључну улогу у квалитету и покретљивости сперме. Међу мање познатим, али исто тако важним функцијама су метаболизам тестостерона и одржавање плодности и сексуалне снаге. Показало се да повећава број сперматозоида и покретљивост сперматозоида за 80% до 200% помажући синтезу тестостерона.
  2. Шведски цвет – Полен, као мушка ћелија биљног царства, има заслужену репутацију због додатне снаге, снаге и мужевности. Обезбеђује све био факторе који су прекурсори за полне хормоне и микронутријенте неопходне за здрав репродуктивни систем.
  3. Још један појачивач тестостерона је Донг Цхонг Ксиа Цао, азијска биљка чија се кора такође користи за заштиту срца и јетре од одређених токсина.
  4. Трећу групу чине састојци који вам помажу да постигнете чврсту ерекцију отварањем крвних судова и рационализацијом протока крви кроз тело, а посебно у пубичну област. Пошто су ерекције једноставно крв која тече у пенис, лако можете видети зашто је проток крви изузетно важан за било коју врсту ерекције. Такође можете видети да ерекција величине краља захтева бољи проток крви и здрав кардиоваскуларни систем.
  5. Дрилизен и Хонг Хуа Фен ће отворити артерије и подстаћи проток крви, док у исто време штите крвне судове и срце са 4', 5, 7- Трихидроксифлавон и Сан Гуо Му.
  6. Муира пуама – Ова бразилска биљка Муира пуама, позната и као мурапуама, углавном је позната по ефикасној помоћи код еректилне дисфункције и повећања либида и као афродизијак – али је и одличан тоник за повећање општег благостања и менталног умора.
  7. Екстракт борове коре – Екстракт борове коре може повећати производњу азотног оксида у телу, хемикалије укључене у мушки сексуални одговор, а такође може бити користан у лечењу еректилне дисфункције.

Опсежна истраживања су нас довела до ових састојака, док су нам безброј сати тестирања омогућили да идентификујемо праву мешавину за врхунске резултате. Дуже и теже ерекције ће измамити велики осмех на лице вашег партнера, а ви можете повећати плодност и уживати у сексу више него икада. Нема ризика, ни финансијског ни здравственог. Као што можете видети са листе изнад, сви састојци су савршено безбедни.

Појачајте плодност и потенцију код мушкараца

У нашим животима се често дешавају случајеви када жене не желе да живе са мушкарцем који им не може приуштити сексуално задовољство. Сигурност није довољна; такође желимо да нам партнер сексуално одговара. Жене чешће остају са мушкарцима који их могу натерати да изгоре од жеље и узбуде њихову машту. А један од главних аспеката привлачности мушкараца према жени је њихова мушка потенција и њихове мушке способности.

Због тога многи мушкарци нису у потрази за додатком исхрани или витаминским комплексом који би им помогао да појачају мушку потенцију. Али не постоје само додаци исхрани које можете користити за повећање запремине сперме. Постоје и други начини и средства. Прво, размислите о мултивитаминима који ће вашем организму обезбедити додатне хранљиве материје неопходне за вас, посебно ако напорно радите или водите исцрпљујући начин живота.

Сваки дан би требало да пијете пуно чисте воде. Физички тренинзи такође могу да вам помогну ако су редовни. Размотрите своју исхрану веома пажљиво. Покушајте да смањите количину хамбургера и других брзих намирница, али повећајте количину свежих и природних производа. Покушајте да регулишете своју навику пушења, која лоше утиче на број сперматозоида, количину сперме и либидо у целини. Исто се може рећи и за алкохол. Пијте у нормалним размерама. Веома је важно имати довољно одмора и опуштања. Спавајте колико вам је потребно. А редован секс је обавезна компонента. Уживајте у добром сексу и ниво хормона ће вам помоћи да будете у доброј форми.

Међу низом доступних средстава која подстичу мушку потенцију, доказано је да су природни суплементи ефикасни. Можете изабрати било који начин. Али на овај или онај начин, требало би да се консултујете са лекаром пре него што донесете одлуку. Стога, ако схватите да треба да повећате своју мушку потенцију, само имајте храбрости да направите први корак и одаберете методу која вам највише одговара.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Откривање узрока малог волумена сперме, слабе ејакулације и ниске плодности код мушкараца

Вратимо се главном питању нашег блога. Шта је сперма? Одакле долазе? Ваши тестиси (тестиси) производе милионе сперме сваког дана. Сперматозоиди се подвргавају природној деоби ћелија што неминовно доводи до њеног сазревања. Током ејакулације, сперма се упумпава у семеновод мушкарца где се луче фруктоза, семена течност и друге хемикалије. Ваша сперма и друге течности журе поред бешике кроз уретру и излазе из вашег пениса. Ово такође доказује чињеницу да ако повећате запремину сперме , имаћете више сперме која пролази кроз ваш пенис , то значи угодније контракције и снажнији и већи оргазам. Да би сперма ушла у грлић материце жене, потребно је да доживите ерекцију, оргазам и ејакулацију. Ерекција се дешава када је ваш пенис стимулисан или када имате еротске мисли. Постоји изненадна навала крви у коморе еректилног ткива у пенису. Ово, заузврат, пуни пенис чинећи га отврднутим, увећаним и подигнутим. Уз континуирану стимулацију, долази до оргазма и ејакулације. Оргазам, познат као сексу

Комплетан водич за лекове и третмане за акне

Шта су акне? О акнама причају сви, па је потребна дефиниција овог појма. Акне су термин који се обично примењује на поре затворене лојном материјом (другим речима, беле тачке и митисери), пустуле, чворови или бешике, које погађају лице, врат, рамена, груди, леђа, горње делове ногу и руку. Акне су велики проблем за скоро све адолесценте и доста одраслих и трају неко време. Овај проблем је типичан за људе различитих узраста, раса и пола. Огроман број људи у свим земљама света пати од тога. Најгора ствар код акни је ружан изглед пустула и ожиљака, који су често последица акни. Акне имају значајан друштвени ефекат. Ружне пустуле терају многе људе да пожуре у апотеку или апотеку, јер људи мисле да акне негативно утичу на међусобне односе. Годишње људи потроше хиљаде милиона УСД широм света на куповину производа против акни. Врсте акни Бубуљице су најраспрострањенији тип акни, и то је тип који има преовлађујући број људи, али би можда било добро сазнати и о другим облицима акни. А

Откључавање тајни женског либида: Свеобухватни водич за женско сексуално здравље

Многе жене имају проблеме у сексуалном животу и траже решења. Проблем је у томе што лако можете пронаћи производ за побољшање мушког здравља: ​​од добро познате Виагре до свих оних биљних пилула и крема. Иако ове опције повећавају женски сексуални нагон, оне су дизајниране и формулисане за мушкарце и могу изазвати нежељене ефекте. Прича иза женског либида Чести проблеми , који имају везе са сексуалним односом, застрашују мушкарце јер не препознају како да се носе са њима и како да реше ситуацију. Различите фармацеутске компаније имају очигледну корист од ове идеје нудећи мушке пилуле за побољшање мушкарцима преокупираним њиховим сексуалним односима. Међутим , притужбе на низак либидо могу се видети и код жена, нарочито у четрдесетим. Ова ситуација је изражена у већини случајева брзим губитком интересовања и/или енергије пре него што женке икада доживе оргазам. Овај проблем смета дамама и прераста у фактор који угрожава хармонију односа. Врло често је постојање стандардне жене