Пређи на главни садржај

Свеобухватан водич за повећање груди: природни лекови или операција?

Повећавање груди

Стотине хиљада жена широм света желе да имају веће груди. Ипак, већина ових жена никада неће тражити било који облик повећања груди. Иако би волеле да имају веће груди, ове жене нису спремне да се изложе опасностима или понижењима операције повећања груди - и ко би их могао кривити?


Искрено, већина операција повећања груди даје мање него савршене резултате. Чак и жене које се одлуче за скромно побољшање Б или Ц чашице могу завршити са неприродним или неуједначеним имплантатима. Када се узме у обзир да жене са имплантатима имају 21 посто већи број оболелих од карцинома, операција се тешко чини вредном тога. Већина интелигентних жена радије би живела са разочаравајућим А-пехаром него што би потрошила хиљаде долара угрожавајући своје здравље зарад веће груди.

Добра вест је да постоји потпуно природна биљна алтернатива. Студије показују да жене које узимају пилуле за повећање груди доживљавају многе позитивне ефекте које би имале од прилива естрогена. Резултат су веће, чвршће, пуније груди, као и смањење симптома повезаних са ПМС-ом и менопаузом. За безбедне, природне и лепе груди, решење су пилуле за повећање груди.

Природно повећање груди

Када би се жене питале који део женског тела им се најмање свиђа, скоро свака жена би споменула своје груди. Чврсте, пуне, велике груди очигледно нису уобичајене међу женама. Бројне жене траже увећање груди и већина ће размишљати о операцији већих груди.

Иако ниједан од алтернативних третмана за повећање груди неће дати жени груди холивудске звезде, коришћење исправних додатака може повећати величину груди до две шоље, додати чврстину и показати уочљиве облике појединачних груди.

Ако желите да испробате природне таблете за повећање груди, требало би да погледате изјаве, критике и вероватно форуме на мрежи. Да ли сви изгледају као да их је саставила једна особа? Или, да ли изгледају оригинално и објављене од стране стварних купаца? Ако сви читају о истом, будите сумњичави.

Природно повећање груди не треба сматрати брзим решењем. Као и код свих биљних природних третмана, повећање груди може трајати недељама и месецима да би се постигли жељени резултати. Али, уз стрпљење, употреба висококвалитетних биљних производа за повећање груди повећаће самопонос жене и дати јој много бољу слику о себи, уз малу помоћ повећања груди.

Самопреглед дојки за боље здравље дојки

Здраве промене кроз живот: Месечни самопреглед дојки је најбољи начин да останете упознати са цикличним променама на вашим грудима. Упознаћете територију боље од свог здравственог тима и лако ћете уочити промене. Годишњи клинички преглед помаже у документовању здравља ваших дојки, тако да закажите редован термин за то! Између пубертета и менопаузе, ваше груди ће проћи кроз многе промене, на које утичу хормони, исхрана и вежбање. Већина ових промена су природне и здраве!

Тинејџери (пубертет): У тинејџерским годинама, са почетком вашег месечног циклуса, ваше тело улази у процес сазревања, добијате облине и можете приметити промене на кожи (као што су акне), па чак и косу може променити боју или текстуру. Ткиво дојке се такође развија током овог периода и може бити густо и чврсто у почетку, посебно ако сте малих груди. Породична сличност: У овој фази, није прерано да знате своју породичну здравствену историју, па питајте своје женске рођаке (мајку, тетку, баку) да ли су имале било какве фиброцистичне проблеме са грудима или било какве обичне цисте. Ако је тако, вероватно ћете их и ви доживети. Не брините – цисте су бенигне – али желите да знате где се налазе, и ако дођу и прођу, тако да се могу разликовати од других обележја на вашим грудима.'

Више облина и деце (године рађања): Након што је ваше тело припремљено за мајчинство, ако затрудните и родите децу, а такође и ако дојите децу, то ће довести до више промена у вашим грудима, нпр. као и у остатку вашег тела. Груди могу постати веће и нежније током трудноће и можда ће им требати више подршке. Немојте занемарити своју БСЕ током овог времена, будите упознати са променама. Имајте на уму да ће трудноћа и дојење помоћи комбиновању да смањите ризик од рака дојке.

Зрелост (менопауза): Менопауза такође доноси промене у вашим грудима, како вам нивои естрогена и прогестерона опадају, ткиво дојке може постати мање чврсто и може да се прекрива другачије него током тинејџерских и репродуктивних година. Наставите са самопрегледима дојки и у овим годинама, тако да вам нормалне промене буду познате. Чини се да мање густо ткиво дојке има више квржица и избочина, али запамтите да је 90% квржица на дојкама бенигно.

Прави избор решења за повећање груди

Можете се осећати фрустрирано и збуњено прегледавајући огроман број производа за повећање груди. Понекад може бити тешко не знати која су решења безболна и апсолутно природна. Поседовање свих релевантних информација при руци олакшава доношење правог избора решења за повећање груди које савршено одговара вашим потребама.

1. Креме. Синтетички хормони су основни елементи крема за повећање груди. Они су повезани са смртоносним болестима као што су рак и срчани удар. Потребно је утврдити дуготрајне негативне ефекте таквих недоказаних решења; стога долази са великим бројем негативних исхода.

2. Друго средство, убризгавање хормона у ткиво дојке, може изазвати још опасније нуспојаве иако даје одређене резултате.

3. Операција дојке. Многе жене бирају ову методу јер се одмах ослобађају одговорности. Међутим, сигурно ћете имати ожиљке на кожи. Штавише, имплантати у грудима могу се понашати непредвидиво и ометати дијагнозу рака дојке.

4. Пумпе за дојке. То може довести до унаказивања ваших груди или чак изазвати рак дојке! Пумпање је неприродно за тело и током дужег периода може бити веома небезбедно.

5. Вежбе. Специјалне вежбе за повећање груди су прилично безбедне и нису скупе, али нема доказа о њиховој ефикасности.

6. Куповина специјалног доњег веша – корзета и грудњака – осим што је прилично скупа, ради само када се обуче. Понекад доњи веш чини да ваше груди изгледају вештачко и ненормално. Осим тога, жене се осећају непријатно када их одлажу пред својим партнерима.

7. Таблете за дојке. Биљне таблете за дојке се праве без икаквих конзерванса, хемикалија, синтетичких хормона или боја. Таблете за дојке ће учинити ваше груди чвршћим, глаткијим и већим. Осећаћете се и изгледати млађе. Биљне таблете за повећање груди не утичу на ваше опште здравље на негативан начин. С обзиром да се компоненте могу апсорбовати у ваш циркулаторни систем, од виталног је значаја да користите раствор за повећање груди који не садржи никаква хемијска једињења. Одабиром решења са хемикалијама заиста сте угрозили своје здравље и могли бисте имати великих проблема у будућности.

Што се тиче природних пилула за дојке, оне не садрже никакве штетне компоненте. Можете бити сигурни да нећете бити у опасности од било каквих мириса или парабена. Таблете за дојке вам пружају нетоксичан начин да имате веће груди које тражите.

Таблете за груди сада нуде бројни произвођачи, а жене чују разне рекламе које им обећавају веће и лепше груди. Тешко је изабрати прави избор решења за повећање груди. Да бисте то урадили, препоручљиво је размотрити и предности и недостатке свих доступних решења. Неки форуми за повећање груди са коментарима о производу и искусним корисницима могу вам помоћи. Тамо можете пронаћи све одговоре на питања о последицама, упоредити мишљења корисника о овим таблетама за дојке.

Само она решења за повећање груди која стварним купцима пружају одличне резултате заслужују вашу пажњу. Ваш прави избор решења за повећање груди треба да потврде сведочења других жена, да им је помогло да реше проблеме са грудима.

Очигледно је да ће производ од којег су многе жене имати користи вероватно помоћи и вама. Такође ћете добити веће, чвршће и млађе груди ако то изаберете. Међутим, држите се даље од таблета за повећање груди са пуно негативних повратних информација. Проведите више времена на истрази на форуму за повећање груди!

Предности повећања груди

Свака жена жели да изгледа боље и да има атрактивне пуне груди. Није неуобичајено да жене имају природно лепе чврсте и велике груди. Међутим, неке од нас желе да изгледају привлачније и осећају да се циљ може постићи већим грудима. Повећањем груди можете побољшати свој изглед и самопоуздање.
На тај начин ћете имати већу величину шоље, као и доста чврстине. Ако изгледате предивно, осећате се исто. Сваки знак депресије или нелагоде нестаје. Са већим грудима изгледаћете привлачније, престаћете да имате проблема са самопоуздањем, почећете да купујете другачију, много модернију одећу, хаљине са ниским изрезом и мајице ће постати ваши фаворити.
Одлучићете се и за мајице које грле тело. Ваш побољшан изглед ће довести до емоционалног и психичког мира.

Запамтите, само природне пилуле за повећање груди ће учинити да изгледате предивно и здраво! Ваше мале или опуштене груди ће остати у прошлости. Тако је лако добити прелепе пуне и чврсте груди.

Резултати повећања груди

У данашње време многе жене одлучују да повећају своје груди. Али корисно је размислити о разлозима и могућим резултатима, па тек онда отићи и урадити операцију. Много жена је имало операцију, али резултати ће бити различити за сваку од њих, јер су све жене јединствене.

Прво о чему треба да размислите ако желите операцију увећање груди је њен разлог, односно зашто то желите да урадите. У сваком случају хирург води разговор са пацијентом о томе, и овај разговор је веома детаљан. Веома је важно да знате зашто то радите. Неке жене то раде јер им је неко рекао да то треба да ураде, или постоје жене које желе да изгледају као светски познате манекенке.
Али управо у ова два случаја пацијенти могу бити прилично узнемирени када виде резултат повећања груди. Али резултат ће вероватно бити прилично задовољавајући ако урадите операцију јер имате искрен разлог.

Због тога, веома је важно размислити о разлици између резултата повећања груди које желите да видите и оних које бисте заиста могли да видите. Одређене жене имају значајне болове, који су много јачи него што су мислили да их има. бити. Сходно томе, требало би да проведу више времена на одмору него што су очекивали.

Још једна ствар о којој треба размишљати је ожиљак, који може бити резултат операције повећања груди. Ожиљак је могуће уклонити ако жена користи неку специјалну крему, али период нестајања ожиљка зависи од организма.

Сумирајући то, свака жена треба да размисли о резултатима операције, посебно о последицама. Неопходно је размишљати о емоционалним и телесним променама које су резултат операције повећања груди, а веома је важно имати на уму да резултати могу бити сасвим другачији од очекиваних.

Увећање груди биљном бојом

Увећање груди биљнокористи низ биљака да изазове раст груди. Иако су све различите, постоји неколико често коришћених биљака. Биљно повећање груди може бити у облику пилула, крема или течности. Друге компаније нуде спрејеве. Биљке које се користе у различитим класама биљног повећања груди могу варирати, али углавном укључују Сав Палметто, Вилд Иам, Дамиана, Блессед Тхистле, Донг Куаи и Семе коморача.

Када гледате биљно повећање груди, прво урадите домаћи задатак. Требало би да будете свесни да биљно повећање груди нема брзе резултате операције дојке. Међутим, нема нежељених ефеката: ожиљака, болова или времена опоравка. Уверите се да знате компоненте у било ком биљном производу за повећање груди који разматрате. Потражите сигурност и ефикасност састојака и размислите о другим изборима ако сте алергични на биљке. Проверите са својим лекаром ако узимате било какве лекове.

Након бројних истраживања у различитим земљама, студије су показале да биљке указују на естрогене и регенеративне ефекте на женско тело, посебно на дојке, кукове, кожу лица и тела, косу и епително ткиво вагине. На тај начин подигните изглед женских секундарних полних карактеристика, а такође и лепоту коже.

Када помислите да сте пронашли прави биљни производ за повећање груди, проверите компанију. Најбоље компаније пружају информације о томе шта биљно повећање груди може учинити, а шта не може; и такође вам рећи када није мудро узимати одређене биљке. На пример, неке биљне производе за повећање груди не треба узимати када сте трудни.

Најбоље повећање груди: пилуле за груди

Већини дама се допада начин на који њихова груди изгледа док процес старења не почне. Током времена груди мењају облик, димензије, општи изглед, коначно опадају. Остареле безобличне груди су последица птозе. Постоји доказ да женске груди обично мењају свој изглед након трудноће и дојења. Кожа временом губи еластичност, а груди све више опадају.

Многе жене се одлучују да реше овај проблем операцијом повећања груди. Америчко друштво за естетску пластичну хирургију наводи да отприлике 50.000 жена постаје клијент клиника за операцију повећања груди. Нема никаквих потешкоћа - операција може трајати највише један до три сата.
Без обзира на бол током и након операције, типична жена може да оде на посао и почне своју дневну рутину за недељу дана. Али увек постоји забринутост због неких негативних аспеката након операције. У сваком случају, нису сви психолошки спремни да се подвргну операцији повећања груди. Они који се плаше хируршког захвата, али желе да имају еластично младо попрсје бирају биљне исцелитеље.

Пилуле за дојке су најбољи међу таквим алтернативним природним лековима за раст груди. Биљна формула ових пилула је изграђена на фитоестрогену (биљном естрогену), који изазива производњу простагландина у женском организму, што се заузврат завршава накупљањем грудних жлезда. Предност таблета за дојке је у томе што су приступачне и доступне и могу се купити без лекарског савета. Пилуле за повећање груди могу помоћи у повећању количине естрогена и повећати ткиво дојке.

Пилуле за груди садрже природне састојке који су укључени у многе препарате ове врсте и могу побољшати груди. То су:
  • Познато је да маслачак има пуно фитоестрогена. Можете узети његове листове или корење, или обоје, било као додатак или као пиће. Још један добар разлог да користите маслачак је тај што подиже нечију енергију и чини да живите дуже.
  • Донг Куаи корен: још један метод за добијање фитоестрогена. Штавише, делује за повећање груди. И многе даме ће сигурно ценити још једну предност ове биљке, а то је њена способност да ублажи менструалне грчеве.
  • Коромач се узима као чај или као додатак креми или лосиону. Жене га могу наносити на груди. Као афродизијак, коморач лечи сексуалну жељу и код мушкараца и код жена. Богат је естрогеним елементима и биљним хранљивим материјама. Ако желите да појачате сексуални нагон, користите коморач као храну или лек.
  • Пискавица је била један од састојака које су користиле жене са Блиског истока које су живеле у харемима. Одабрали су пискавицу као биљку за повећање груди. Пискавица наглашава раст груди користећи посебне женске хормоне, стероидне прекурсоре. Такође долази са великом количином биљних хемикалија.
  • Дивљи јам се добро слаже са садржајем пискавице, јер је такође богат биљним хранљивим материјама. Сви ови састојци се сматрају компонентама за повећање груди. Али што је још важније, дивљи јам може помоћи током ПМС-а или помоћи код проблема у менопаузи.
  • Пуерариа Мирифица: овај последњи састојак меша квалитете свих биљака описаних горе. Помаже у менопаузи, побољшава стање коже и груди, зауставља процес старења и побољшава циркулацију крви.


Поменути лекови су уобичајени састав пилула за раст груди. Пре куповине било које таблете за дојке проверите списак састојака на одговарајући начин, јер мора да садржи природне биљке које већ познајете. Ако одаберете корисне пилуле за повећање груди, можете бити сигурни да ће ваше груди бити невјероватно пуније, заобљеније и заиста дивно и велико у току мјесец дана.

Користи пилула за груди

Осјећаћете се много боље о себи и животу око себе. Више поверења у жену мења околности. Она ће са великим задовољством погледати свој одраз. Увек се примети када се даме добро осећају и то их чини срећнијим! Пилуле за дојке ће вам пружити овај одличан осећај!

Таблете за дојке треба да садрже биљне састојке врхунског квалитета, а сваки састојак ће бити усмерен на стимулацију природног раста, а безбедно и природно порекло није проблем.

100% гаранција поврата новца је додатни плус и допринос сигурности производа. Не ризикујете ништа да добијете таблете за груди, чак ни новац!

Побољшање груди: нежељени ефекти

У зависности од тога који облик повећања груди одаберете, то ће бити различити нежељени ефекти. Нежељени ефекти нису искључиво негативни, али неки од њих јесу. Други су позитивни. Зато будите сигурни да добро разумете шта можете да очекујете када донесете ову одлуку која мења живот.

Нежељени ефекти биљног повећања груди

Јединствена мешавина биљака и минерала који се налазе у биљном повећању груди су, сами по себи, моћни лекови који се користе за лечење многих болести. Међутим, заједно, они су тоур де форце који на крају мењају ваше хормонске обрасце.

Ова промена хормона може имати позитиван ефекат на регулисање вашег менструалног циклуса. Али са друге стране, забрањено је узимати биљне таблете ако сте трудни или дојите. Иако нема конкретних доказа да постоји проблем, постоји мала шанса да би могао наштетити вашој беби или нерођеном фетусу.

Нежељени ефекти операције уградње грудног имплантата

Најконтроверзније од свих, постоје бројне студије које се надају да ће утврдити негативне здравствене ефекте имплантата у грудима. Очигледно је да су силиконски имплантати за груди, које је ФЦЦ забранио 1992. године, сматрани небезбедним, јер су можда процурили у тело жена и нанели им непоправљиву штету.

Данас се користи физиолошки раствор и, иако не делује тако природно, није штетна супстанца. Још увек постоји шанса да имплантат не функционише, али је у том случају једноставна процедура за уклањање.

Третман за повећање груди је дизајниран да побољша изглед особа које схватају да су већ привлачне. Уласком у овај третман са правим ставом, повећање груди ће бити једна од најбољих ствари које особа може да уради. Побољшање груди биљног порекла је најбоља опција коју можете изабрати: без нежељених ефеката и гарантовано да ће деловати.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Откривање узрока малог волумена сперме, слабе ејакулације и ниске плодности код мушкараца

Вратимо се главном питању нашег блога. Шта је сперма? Одакле долазе? Ваши тестиси (тестиси) производе милионе сперме сваког дана. Сперматозоиди се подвргавају природној деоби ћелија што неминовно доводи до њеног сазревања. Током ејакулације, сперма се упумпава у семеновод мушкарца где се луче фруктоза, семена течност и друге хемикалије. Ваша сперма и друге течности журе поред бешике кроз уретру и излазе из вашег пениса. Ово такође доказује чињеницу да ако повећате запремину сперме , имаћете више сперме која пролази кроз ваш пенис , то значи угодније контракције и снажнији и већи оргазам. Да би сперма ушла у грлић материце жене, потребно је да доживите ерекцију, оргазам и ејакулацију. Ерекција се дешава када је ваш пенис стимулисан или када имате еротске мисли. Постоји изненадна навала крви у коморе еректилног ткива у пенису. Ово, заузврат, пуни пенис чинећи га отврднутим, увећаним и подигнутим. Уз континуирану стимулацију, долази до оргазма и ејакулације. Оргазам, познат као сексу

Комплетан водич за лекове и третмане за акне

Шта су акне? О акнама причају сви, па је потребна дефиниција овог појма. Акне су термин који се обично примењује на поре затворене лојном материјом (другим речима, беле тачке и митисери), пустуле, чворови или бешике, које погађају лице, врат, рамена, груди, леђа, горње делове ногу и руку. Акне су велики проблем за скоро све адолесценте и доста одраслих и трају неко време. Овај проблем је типичан за људе различитих узраста, раса и пола. Огроман број људи у свим земљама света пати од тога. Најгора ствар код акни је ружан изглед пустула и ожиљака, који су често последица акни. Акне имају значајан друштвени ефекат. Ружне пустуле терају многе људе да пожуре у апотеку или апотеку, јер људи мисле да акне негативно утичу на међусобне односе. Годишње људи потроше хиљаде милиона УСД широм света на куповину производа против акни. Врсте акни Бубуљице су најраспрострањенији тип акни, и то је тип који има преовлађујући број људи, али би можда било добро сазнати и о другим облицима акни. А

Откључавање тајни женског либида: Свеобухватни водич за женско сексуално здравље

Многе жене имају проблеме у сексуалном животу и траже решења. Проблем је у томе што лако можете пронаћи производ за побољшање мушког здравља: ​​од добро познате Виагре до свих оних биљних пилула и крема. Иако ове опције повећавају женски сексуални нагон, оне су дизајниране и формулисане за мушкарце и могу изазвати нежељене ефекте. Прича иза женског либида Чести проблеми , који имају везе са сексуалним односом, застрашују мушкарце јер не препознају како да се носе са њима и како да реше ситуацију. Различите фармацеутске компаније имају очигледну корист од ове идеје нудећи мушке пилуле за побољшање мушкарцима преокупираним њиховим сексуалним односима. Међутим , притужбе на низак либидо могу се видети и код жена, нарочито у четрдесетим. Ова ситуација је изражена у већини случајева брзим губитком интересовања и/или енергије пре него што женке икада доживе оргазам. Овај проблем смета дамама и прераста у фактор који угрожава хармонију односа. Врло често је постојање стандардне жене