Пређи на главни садржај

Ризици повезани са операцијом повећања груди: безбедност на првом месту!

Многе жене желе да повећају своје груди. Одговор се може наћи у уметању силиконског гела или у повећању груди имплантатима - операција дојке. Сви знају какве небезбедне последице може имати анестезија. Поред тога, многе даме могу патити од јаких болова и треба им дуго време опоравка, што значи да неће бити у потпуности укључене у свој посао и породични живот.

Пацијенти треба да узимају таблете за ублажавање болова јер су дојке веома болне и осетљиве након хируршке процедуре. То значи да је цео процес повећања груди кроз операцију невероватно скуп и ризичан. Опције као што су ињекције, гелови, лекови и креме могу се направити без размишљања о последицама узимања хемикалија и хормона. Покушајте да се држите подаље од ових неприродних решења.

Шта је заправо операција повећања груди и како избећи повезане ризике?

Пре операције повећања груди

Ако размишљате о операцији дојке, потребно је да разговарате са хирургом о детаљима повећања груди. Поставите питања о процедури да бисте разјаснили све тренутке које желите да знате. Једна од најважнијих ствари у вези са овом врстом операције дојке је величина вашег имплантата. Покушајте да што прецизније опишете резултат који желите да постигнете.

Можете се посаветовати са својим хирургом о величини која ће вам највише одговарати или можете рећи свом хирургу која величина сматрате најбољим избором. Један од начина да одаберете величину имплантата је да напуните пластичне кесе водом коју сте претходно измерили и ставите ове кесе у жељену величину грудњака. Тако ће ваш хирург видети коју величину желите да имате. Штавише, требало би да разговарате и о облику вашег силиконског имплантата у зависности од тога да ли желите да имате заобљен или контурисан изглед груди.

Осим тога, требало би да одлучите о површини ваших грудних имплантата. Површина може бити глатка или текстурирана (храпава). Имплантати са глатким површинама познати су по нижој стопи дефлације, наборања или мрешкања, али овим имплантатима је потребан већи џеп за постављање. Такође, наводи се да ова врста имплантата у грудима има више шанси да постану чврсте. Имплантати грубе или текстуриране површине обично немају тенденцију да постану чврсти и тврди, али су склонији пуцању и таласању од глатких. И запамтите да бисте требали потражити друге методе за повећање груди као што су биљне пилуле за груди.

Имплантати груди

Шта још треба да знате о операцији повећања груди? Силиконски имплантати се користе у модерној хирургији повећања груди за повећање женских груди. Имплантат се састоји од силиконске шкољке са физиолошким раствором унутра и побољшава изглед груди: величина, облик, пуноћа, деколте се могу мењати. Више од 500.000 центара за хирургију дојки је само у САД смештено у 2019. Данас је увећање груди обична медицинска услуга која жене приближава општеприхваћеном естетском идеалу, иако се не тако давно сматрало самоумишљена акција.

Место испод грудног мишића сматра се најбољом тачком за уградњу имплантата. Уградња имплантата на ово место помаже да се избегне индурација и деформација, иако је то озбиљнији хируршки захват. Једноставнији начин постављања имплантата је постављање испод ткива дојке. Али у овом случају будите спремни на повећање ризика од очвршћавања и деформације. Ваш хирург треба да вам објасни све могуће варијанте имплантације, дајући све доступне и корисне информације. То ће вам помоћи да изаберете најефикаснију варијанту.

Хирургија повећања груди након губитка тежине

Природно је да женске груди старењем губе свој облик, постају безобличне јер се чврсто ткиво замењује мекшим масним ткивом. Када особа много изгуби на тежини, дешавају се слични процеси. Може се десити и женама и мушкарцима.

Иако кожа много пати од губитка тежине, то није једини део дојке који је погођен. Нажалост, ткиво дојке постаје „испухано“ и опуштено, иако је пре мршављења било пуно и гипко. Груди се могу обновити уз помоћ грудног имплантата јер повећање груди помаже грудима.

Током извођења операције за повећање груди након губитка тежине, неколико малих хируршких резова се обично прави на прегибу близу основе дојке, око ареоле или испод пазуха. Хирурзи могу поставити имплантате испод ткива дојке или испод пекторалиса (грудни мишић). Велики број пацијената који су изгубили тежину одлучује се да им имплантати буду смештени испод пекторалиса јер им то гарантује природнији облик груди испод њихове „издуване“ коже.

Операција се изводи под општом анестезијом. Повећање груди је амбулантна процедура. Операција траје један или два сата. Постоперативни бол се смањује оралним лековима. Многи пацијенти се враћају на посао за недељу дана. Резултати се могу побољшати помоћу пилула величине груди.

Ризици операције повећања груди

Разлог због којег имплантати у грудима терају моралну полицију и медицинске стручњаке да се мрште јесу ризици по здравље који носе. Најновија контроверза о томе да су имплантати пуњени силиконским гелом натерали су многе лекаре да користе имплантате напуњене физиолошким раствором.

Зато имајте на уму да је најбоље да посетите неке да бисте добили ефикасну и безбедну опцију за повећање и побољшање груди која ће вам помоћи да пратите значајно смањење тежине форуми о здрављу дојке. Ово је место где вам многе жене могу предложити ефикасну опцију да вратите свој постојећи изглед и величину груди.

Постоје посебне тематске гране на форумима за мршављење. Тамо можете пронаћи препоруке за узимање таблета за повећање груди. Неке од жена су испробале гел за подизање груди и поделиле искуство са другима. Уз помоћ правих лекова моћи ћете да вратите чврстину груди. Изгледаће пуно и млађе. Такав резултат се може постићи и без имплантата у грудима и ризика повезаних са тим. Сходно томе, нећете патити од нежељених ефеката.

Имплантати за повећање груди: ризици и нежељени ефекти

Повремено, имплантати за груди могу да се поломе или процуре. 3% пати од цурења у року од три године што узрокује испухани имплантат. Слани раствор је слана вода и тело ће га апсорбовати без штетних ефеката. Старији имплантати са силиконским гелом такође могу да процуре.

Ако се то догоди, може се десити једна од две ствари. Ако дође до ломљења шкољке имплантата која има ожиљак од контрактуре око себе, онда се можда неће осећати као да се нешто догодило. Штавише, ако се шкољка сломи и нема ожиљка од контрактуре, онда цурење у околно ткиво доводи до осећаја да се имплантат испухује. Гел који цури може се накупити у дојци и око ње се може формирати нови ожиљак. У другим случајевима гел може да мигрира кроз лимфни систем у други део тела.

Преломи могу захтевати другу операцију и замену имплантата који цури. Ако је гел мигрирао, можда неће бити могуће уклонити сав силиконски гел. Неки кажу да је овај силиконски гел повезан са иницијацијом поремећаја везивног ткива.

Једна студија коју су прегледали показала је да је 63,6% имплантата у грудима који су били постављени између једне и 25 година пукло или цурело.
За силиконски гел и имплантате пуњене сланим раствором, неки узроци руптуре или испухивања. укључују: оштећење хируршким инструментима током операције, прекомерно или недовољно пуњење имплантата физиолошким раствором (специфично само за имплантате дојке напуњене сланим раствором), капсуларну контрактуру, затворену капсулотомију, стресове као што су трауме или интензивне физичке манипулације, прекомерну компресију током мамографског снимања , постављање кроз умбиликални рез, повреда на месту дојке, нормално старење имплантата, непознати/необјашњиви разлози.

Зашто патити од ових ужасних последица? Таблете за дојке су безбедне, природне, ефикасне и заиста делују! Ово је револуционарно откриће у природном повећању груди. Добијте веће груди које желите на природан начин, уз нове пилуле за груди! Таблете за дојке делују за само 30 дана без штетних нежељених ефеката. Пробудите своју линију груди сопственим природним процесом раста! Пилуле за дојке садрже биљке које делују природно на прави раст, на сигуран, нехируршки начин.

Можда сте само мало неодлучни. То је разумљиво. Понекад нова открића као што су пилуле за груди могу у почетку изгледати превише добра да би била истинита. Зато би требало да тражите гаранцију и корисничко искуство.

Уградња груди и дојење

Многе жене питају да ли могу да доје након повећања груди. Одговор је одлучно да. За огромну већину жена које су имале програм за повећање груди дојење није теже са имплантатима него без њих. У ствари, неке жене које су дојиле са и без имплантата кажу да је дојење након повећања груди лакше!

Дојење је све већа брига код пацијената који су имали повећање груди. Ранијих година жене које су добиле имплантате биле су удате и већ су завршиле са рађање деце. Међутим, све је више неудатих жена, као и жена које нису завршиле или чак ни почеле са порођајем.

1992. први извештај о силиконској болести доспео је у медије. Тада је постојао страх да ће дојење са силиконским имплантатима угрозити дете. Спроведене су студије које показују да то није случај. Главни разлог је тај што је молекул силикона превелик да прође у млечне канале.

Касније је силикон уклоњен из опште употребе, а салине имплантати су били једини доступни уређаји на тржишту. Чак и ако је физиолошки раствор ушао у млеко, он је инертна супстанца, без штетних ефеката на мајку или бебу.

Неке бриге су везане за постављање имплантата и место реза. Каже се да је оптималније да се импланти поставе испод мишића и да се избегне пери-аероларни рез. Разлози су једноставни, према тим смерницама, мање је сметњи у млечним каналима који се налазе директно испод коже и у ткиву изнад мишића дојке. Међутим, као и све у науци, ово није загарантовано. Много је жена које су имале имплантат и рез на неоптималним локацијама, и још увек су веома успешне у дојењу.

Веома је важно да разговарате о својим плановима за дојење бебе у време консултација. Ваш хирург ће моћи да ради са вама, да добије најбоље могуће резултате, чак и ако не планирате да имате децу у блиској будућности.

Ако желите у потпуности да елиминишете ризике, погледајте природна решења за раст груди. Природне биљке за повећање груди значе повећање на које можете бити поносни, природно. Без операције, без болних нежељених ефеката, без имплантата, без ризика од дојења. Само повећање груди је природно и ефикасно.

Цурење грудног имплантата

Претња од ломљења или цурења имплантата у грудима увек постоји. За њихово пуњење се користи слана вода и може бити безбедна за женски организам. Али имплантати пуњени силиконским гелом, који су раније били популарни, такође могу имати рупе и цурење. Може имати два могућа резултата. Ако шкољка имплантата има ожиљак од контрактуре, сасвим је могуће да ништа не приметите.

А у случају да сломљена шкољка нема ожиљак од контрактуре, жена ће добити цурење у околно ткиво са осећајем да имплантат пада. Гел који је исцурио може се скупити у дојци и око ње се формира нови ожиљак. У супротном, гел може доћи низ лимфни систем у друге делове тела. Биће неопходна још једна операција и одлагање имплантата који цури. У случају да гел почне да мигрира, можда ће бити немогуће одложити сав силикон. По неким мишљењима силиконски гел може изазвати озбиљне проблеме са везивним ткивом.

Пилуле за раст груди нису скупе као имплантати за груди, који су такође толико несигурни. Таблете за дојке могу бити различите јер интензивирају природно повећање груди, чинећи их за 1 или 2 шоље већим.

Синдром имунолошке токсичности силикона

Постоји неколико облика хемикалије у имплантатима у грудима који могу изазвати проблем у људском организму. Силицијум (Си) је основни елемент и вероватно изазива промене имуног система. Силицијум или СиО2 је облик који се ископава из земље. Силиконски гел је синтетички материјал који садржи 38% силицијума. Силицијум је 45% силицијума. Постоји споро цурење („крварење“) силиконског гела из имплантата кроз полупропусни омотач мембране и такође у и кроз капсулу која окружује имплантате. Ово покупе макрофаги (ћелије чистачи) нашег имуног система и разграђују се унутар ових ћелија које путују по целом телу. Гел се распада унутар ових ћелија, које путују по целом телу. Гел се разлаже на силицијум и силицијум што изазива поремећај регулације имуног система. Дакле, постоје антитела која се производе против силицијума, а такође и против комплекса силицијума и протеина (система органа) тако да добијате аутоимуну болест.

Испод је Листа хемикалија за које су стручњаци анализирали да се налазе у ковертама и геловима за груди имплантата.

Метил етил кетон, циклохексан, изопропил алкохол, денатурисани алкохол, ацетон, уретан, разређивач лака, етил ацетат, епоксидна смола, епоксидни учвршћивач, амин, штампарско мастило, толуен, фреон, силикон, лофол), (формал) киселина за чишћење, Еастман 910 лепак (цијаноациријати), талк у праху, пигменти у боји као средства за одвајање храстов (растварач за чишћење), етилен оксид (ЕТО), црна угљена, ксилен, хексан, хексанон 2, антиоксиданс (гума), цинк оксид, нафта (гумени растварач), фенол бензен-познат канцероген

Метилен хлорид/дихлорометан. Ово се разлаже у телу, тако да крв не може да преноси кисеоник. Метаболише тровање угљен-моноксидом и изазива депресију централног нервног система.

Сада можете природно повећање груди! Пилуле за повећање груди могу да вас учине чвршћим, округлијим и већим за само 30 дана.

Ово је повећање груди које заиста функционише! Природне биљке за повећање груди значе природан раст. То значи да вам није потребна операција и никада бол.

Алтернативе операције повећања груди

Велики број жена жели да има веће груди. Међутим, већи део ових дама неће имати увећање груди. Упркос великој жељи, оне нису спремне да се суоче са ризиком од операције повећања груди - и то је разумљиво.

Искрено говорећи, већина операција повећања груди не даје идеалне резултате. Чак и они који желе да побољшају дојку да би имали Б-чашу или Ц-чашу могу завршити са абнормалним или грубим имплантатима. Узмите у обзир да се жене које имају имплантате суочавају са већим ризиком од 21% пораста рака. Да ли то онда вреди радити? Паметније жене би радије остале уз А-пехар који не испуњава захтеве, али не угрожава здравље и живот само да би изгледао секси.

Али постоји решење! Можете одбити операцију јер постоји природна алтернатива операцији повећања груди, која је апсолутно безбедна и делује захваљујући биљном фитоестрогену, садржаном у пилулама за повећање груди. Свака жена има естроген у организму. Ово је природни хормон који се производи у већој количини током пубертета и због тога груди почињу да расту. Када има мање естрогена, на пример, током менопаузе и после ње, онда долази доспуштене груди, сувоћа вагинеи фиброцистичне квржице.

Увећање груди биљно уместо операције дојке!

Ако више волите биљно повећање груди, припремите се темељно код куће или са својим лекаром. Биљно повећање груди не може дати тренутни резултат у поређењу са хируршким захватом имплантата. Али немате болове и немате ожиљке. Одредите листу састојака вашег природног лека за повећање груди. Сазнајте све информације о томе колико су таблете безбедне и успешне. Уверите се да нематеалергијске реакције на било коју од биљака и утврдите да ли су пилуле компатибилан са лековима које данас узимате. Када пронађете праве препарате за себе, погледајте компанију која их је направила. Прочитајте савете и сазнајте да ли за вас нема контраиндикација. Неки природни састојци се не могу користити док чекате бебу.

Можда ћете бити запањени, али витамин Е можете добити и док узимате пилуле за дојке. Витамин Е помаже у избегавању оксидативног стреса и витални је хидратант. Једном када ваше груди буду веће, имаћете сјајан осећај да сте млађи, слаткији и самопоузданији.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Откривање узрока малог волумена сперме, слабе ејакулације и ниске плодности код мушкараца

Вратимо се главном питању нашег блога. Шта је сперма? Одакле долазе? Ваши тестиси (тестиси) производе милионе сперме сваког дана. Сперматозоиди се подвргавају природној деоби ћелија што неминовно доводи до њеног сазревања. Током ејакулације, сперма се упумпава у семеновод мушкарца где се луче фруктоза, семена течност и друге хемикалије. Ваша сперма и друге течности журе поред бешике кроз уретру и излазе из вашег пениса. Ово такође доказује чињеницу да ако повећате запремину сперме , имаћете више сперме која пролази кроз ваш пенис , то значи угодније контракције и снажнији и већи оргазам. Да би сперма ушла у грлић материце жене, потребно је да доживите ерекцију, оргазам и ејакулацију. Ерекција се дешава када је ваш пенис стимулисан или када имате еротске мисли. Постоји изненадна навала крви у коморе еректилног ткива у пенису. Ово, заузврат, пуни пенис чинећи га отврднутим, увећаним и подигнутим. Уз континуирану стимулацију, долази до оргазма и ејакулације. Оргазам, познат као сексу

Комплетан водич за лекове и третмане за акне

Шта су акне? О акнама причају сви, па је потребна дефиниција овог појма. Акне су термин који се обично примењује на поре затворене лојном материјом (другим речима, беле тачке и митисери), пустуле, чворови или бешике, које погађају лице, врат, рамена, груди, леђа, горње делове ногу и руку. Акне су велики проблем за скоро све адолесценте и доста одраслих и трају неко време. Овај проблем је типичан за људе различитих узраста, раса и пола. Огроман број људи у свим земљама света пати од тога. Најгора ствар код акни је ружан изглед пустула и ожиљака, који су често последица акни. Акне имају значајан друштвени ефекат. Ружне пустуле терају многе људе да пожуре у апотеку или апотеку, јер људи мисле да акне негативно утичу на међусобне односе. Годишње људи потроше хиљаде милиона УСД широм света на куповину производа против акни. Врсте акни Бубуљице су најраспрострањенији тип акни, и то је тип који има преовлађујући број људи, али би можда било добро сазнати и о другим облицима акни. А